Nainen hymyilee kylpyhuoneessa

Potilaat, jotka etsivät luonnollisia, mutta tehokkaita suunhoitoratkaisuja

 

Luonnollinen lähestymistapa tehosta tinkimättä

Potilaat ovat yhä kiinnostuneempia siitä, mitä kehoonsa laittavat syömiensä ruokien ja käyttämiensä tuotteiden kautta. Sama koskee myös suuhygieniatuotteita: luontaiset ainesosat yleistyvät ja monet potilaat etsivät vaihtoehtoisia lähestymistapoja. Osa luontaisia ainesosia käyttävistä hammastahnoista ei sisällä fluoria, eikä niiden tehoa ole aina kliinisesti todistettu. Niinpä on varmistettava, ettei luontaisia ainesosia etsivän potilaan terveys ole vaarassa.

Zendium on saanut innoituksensa suun luontaisesta puolustusjärjestelmästä

Suulla on luonnollinen kyky suojautua suutulehduksilta ja -sairauksilta. Suurin kiitos tästä kuuluu syljen hämmästyttäville ominaisuuksille ja sen suojaaville entsyymeille ja proteiineille, jotka auttavat ylläpitämään tasapainoista suun mikrobiomia ja suun terveyttä.

Zendium on hakenut innoituksensa siitä, miten suu puolustaa itseään luonnollisesti. Zendium on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu fluorihammastahna, joka sisältää tiettyjä syljestä löytyviä vastineitaan heijastavia luonnollisia entsyymejä ja proteiineja. Aktiivisten ainesosiensa kautta Zendium edistää syljen luontaisten antimikrobisten ainesosien, kuten vetyperoksidin ja hypotiosyanaatin tuotantoa ja auttaa ylläpitämään tasapainoista mikrobiomia.

Nainen joogaamassa

NAINEN JOOGAAMASSA

Zendium on kliinisen todistusaineiston tukema

Zendium tarjoaa luonnollisen lähestymistavan suunhoitoon, mutta – mikä tärkeintä – todistetulla teholla. Zendiumin on kliinisesti todistettu parantavan ienten terveyttä luonnollisella tavalla suun mikrobiomia tasapainottamalla.* Koska Zendium ei sisällä SLS:ää, se on myös todistetusti hellävarainen suulle.  

Uusi suunta suunhoidossa

Zendium soveltuu ihmisille, jotka etsivät voimakkaita kemikaaleja sisältämättömiä, mutta silti tehokkaita luonnollisia suunhoitoratkaisuja.

*Viittaa ienterveyteen tai -sairauksiin todistetusti yhteydessä olevien bakteerilajien suhteelliseen esiintyvyyteen suun plakkimikrobiomissa lähtökohtaan verrattuna, kun Zendiumilla on harjattu kahdesti päivässä 14 viikon ajan.