Tietoa Zendium-merkistä

Keitä olemme

Zendiumin perustajan, mikrobiologisti Tri Henk Hoogendoornin tarina

LUONNON INNOITTAMAA MULLISTAVAA TIEDETTÄ

Tuolloin (ja nyt) hammastahnat keskittyivät bakteerien torjuntaan. Tri Henk havaitsi suun suojelevan itseään luonnollisesti joukolla entsyymejä ja proteiineja, jotka tasapainottavat sen bakteerikantaa. Hän loi Zendiumin vaaliakseen tätä järjestelmää eikä taistellakseen sitä vastaan.

 

 

zendium purpose yoga beach

TAVOITTEEMME

Haluamme muuttaa tapaa, jolla maailma suhtautuu suun terveyteen. Korostaa suun mikrobiomin ja muun kehon välistä yhteyttä. Ja suojella suutasi kaikissa elämänvaiheissa.

Zendium jäljittelee sylkeä lisäämällä samoja entsyymejä ja proteiineja

NÄIN ZENDIUM TOIMII

Zendium vahvistaa suun luonnollista vastustuskykyä ja sisältää samoja luonnollisia entsyymejä ja proteiineja, joita suusi käyttää suojaamaan itseään. On kliinisesti todistettua, että prebioottisten etujensa ansiosta Zendium lisää hyvien bakteerien määrää suussa, kun taas huonot bakteerit vähenevät*1-2, mikä saa aikaan tasapainon suun mikrobiomissa. Zendium antaa vahvemmat hampaat, terveemmät ikenet*3, vähemmän plakkia ja raikkaan hengityksen*4 suojaten näin suuta kattavasti. Zendium on pohjoismaisten hammaslääkärien suosittelema.*5

*1. Zendiumin on todistettu tehostavan hyvien bakteerien toimintaa. Samoin tekevät prebiootit
*2. Zendiumin vaikutus bakteereihin on osoitettu riippumattomassa kliinisessä tutkimuksessa. 264 osallistujasta puolet käytti Zendiumin hammastahnaa ja toinen puoli tavallista hammastahnaa 14 viikon ajan. Zendiumia käyttäneillä osallistujilla suuta luonnollisesti suojaavien hyvien bakteerien määrä nousi ja huonojen bakteerien määrä laski.
*3. Perustuu tuloksiin 113 henkilöllä, jotka käyttivät Zendiumia ikenien kliinisessä tutkimuksessa, Yhdistynyt kuningaskunta 2017.
*4. In vivo -tutkimus 93 henkilöllä 4 viikon säännöllisessä käytössä, Yhdistynyt kuningaskunta 2017.
*5. Tutkimuksen toteutti Ipsos Sweden AB.

 

 

ympäristöystävällinen zendium-hammastahna

MITÄ HAMMASTAHNOISSAMME ON?

Koostumuksemme suojelee suutasi luonnollisesti lisäämällä hyvien bakteerien määrää suusi mikrobiomissa*.  Käytämme osittain samoja entsyymejä ja proteiineja, joita esiintyy syljessä luonnollisesti. Näin hyvien bakteerien osuus kasvaa. Samalla SLS-vapaa koostumuksemme ja miedot maut huomioivat suusi herkät kudokset.

*Viittaa ienterveyteen ja -sairauksiin yhteydessä olevien bakteerilajien esiintyvyyteen hammasplakissa, joka muuttui merkittävästi 14 viikon ja 102 koehenkilön kliinisessä tutkimuksessa.

 

 

ympäristöystävällinen zendium-hammastahna

HELLÄVARAINEN SUULLE JA YMPÄRISTÖLLE

Käytämme >60 % kasvipohjaista muovia kierrätettävissä hammastahnatuubeissamme. Hammasharjamme ja suuvesipullomme on valmistettu >90 % kierrätetystä muovista, ja pakkauksemme ovat kierrätyskartonkia. Hammastahnoissamme on miedosti vaahtoava koostumus, mikä merkitsee vähäisempää huuhtelua ja vedenkulutusta.