purpose yoga beach

HELLÄVARAINEN SUULLE JA YMPÄRISTÖLLE

 

 

pregnancy baby

KYSE EI OLE VAIN PUHTAISTA HAMPAISTA

Moni meistä pitää hampaansa tunnollisesti puhtaina, muttei mieti suun kokonaisterveyttä. Totuus on, että suumme tarvitsevat suojaa ja huolenpitoa kaikissa elämänvaiheissa. 

mom and baby

SUUSI SAA KESTÄÄ KAIKENLAISTA

Ihmisen mikrobiomi kehittyy ja muuttuu elämän aikana. Aikuisiässä ruoka, juoma ja elintavat jättävät kukin jälkensä. Sairaudet voivat aiheuttaa haavaumia tai arkoja kohtia, raskaus heikentää ikeniä ja ikääntyminen voi tuoda tullessaan kuivan suun. Mikrobiomisi auttaa suojelemaan suutasi, mitä se sitten saakin kestää.

 

 

purpose microbiome

ZENDIUM SYSTEEMINEN TERVEYS JA SUUN MIKROBIOMI

Suusi on portti kehoosi – kirjaimellisesti. Terve mikrobiomi voi tehostaa immuunijärjestelmääsi, edistää ruuansulatusta ja suojella sairauksilta. Epäterve suu taas voi aiheuttaa iensairauksia tai -tulehduksia, jolloin myös yleisten terveysongelmien riski kasvaa.   

 

 

home featured content bathroom two

TAVOITTEEMME NÄKYY TUOTTEISSAMME

Tiedämme, miten herkkiä suut ovat. Zendium on suunniteltu tehostamaan suusi mikrobiomia, mutta olemaan myös riittävän hellävarainen, jotta sitä voi käyttää suun ollessa haavoittuvimmillaan.  Siksi Zendium ei sisällä SLS:ää ja sisältää mietoja ainesosia sekä luonnollisia entsyymejä ja proteiineja.

JATKA LUKEMISTA