zendium footer page hero banner bathroom

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Zendium sisältää luonnollisia entsyymejä ja proteiineja, jotka tehostavat syljen luontaista puolustuskykyä ja tasapainottavat suun mikrobiomia. Lisäksi Zendium on SLS-vapaa, koostumukseltaan mieto hammastahna*.

*Kliinisesti todistettu suun pehmytkudoksissa.

Luontaisesti suojaava Zendium-hammastahna sopii kaikille, sillä siinä on mieto maku ja se vaahtoaa kevyesti*. Se sopii erityisen hyvin herkkäsuisille, kuten raskaana oleville naisille, lapsille ja suun haavaumista tai kuivasta suusta kärsiville.

*Kliinisesti todistettu suun pehmytkudoksissa.

Zendium sisältää luonnollisia entsyymejä ja proteiineja, jotka tehostavat syljen luontaista puolustuskykyä ja tasapainottavat suun mikrobiomia auttaen suojelemaan suuta luonnollisesti

Zendiumin tilaama uraauurtava tutkimus todisti kliinisesti, että sen ainutlaatuinen entsyymi- ja proteiinikoostumus lisää hyvien bakteerien määrää suussa ja vähentää hammasongelmia aiheuttavia haitallisia bakteereja**. Kaikki kliiniset tutkimuksemme on toteutettu yhteistyössä ulkoisten ammattilaisten ja hammaslääkärien kanssa. Niissä on todistettu miedon koostumuksen edut ienten terveydelle, suun mikrobiomin paraneminen** ja hengityksen raikastuminen***.

** Viittaa ienterveyteen ja -sairauksiin yhteydessä olevien bakteerilajien esiintyvyyteen hammasplakissa, joka muuttui merkittävästi 14 viikon ja 102 koehenkilön kliinisessä tutkimuksessa.

**In vivo -tutkimus 93 koehenkilöllä neljän viikon aikana, säännöllinen käyttö, Iso-Britannia 2017

Suun mikrobiomi koostuu miljardeista bakteereista, joita on sekä hyviä että haitallisia. Zendium tarjoaa prebioottisia hyötyjä, sillä sen on kliinisesti todistettu lisäävän hyvien bakteerien** määrää suussa ja vähentävän haitallisia bakteereja, jotka aiheuttavat hammasongelmia. 

**Viittaa ienterveyteen ja -sairauksiin yhteydessä olevien bakteerilajien esiintyvyyteen hammasplakissa, joka muuttui merkittävästi 14 viikon ja 102 koehenkilön kliinisessä tutkimuksessa.

Zendiumin koostumus sisältää natriumlauryylisulfaattia (SLS) hellävaraisempaa vaahdotusainetta, joten se vaahtoaa kevyesti*

*Kliinisesti todistettu suun pehmytkudoksissa.

Kyllä, Zendium sopii raskaana oleville naisille. On tiedossa, että raskaana olevilla naisilla on kohonnut ientulehduksen riski. Zendium-hammastahna sisältää luonnollisia entsyymejä ja proteiineja, ja sen on kliinisesti todistettu vähentävän hammasplakkia, ienten verenvuotoa ja ärtymistä**. Zendium ei myöskään vaikuta ruoan tai juoman makuun harjaamisen jälkeen. Maut muuttuvat usein raskauden aikana, mutta Zendiumin mieto koostumus soveltuu raskaana oleville naisille.

**Viittaa ienterveyteen ja -sairauksiin yhteydessä olevien bakteerilajien esiintyvyyteen hammasplakissa, joka muuttui merkittävästi 14 viikon ja 102 koehenkilön kliinisessä tutkimuksessa.

Emme testaa tuotteitamme eläimillä ja olemme sitoutuneet eläinkokeiden lopettamiseen. Johtavalla tutkimustyöllämme on selkeä tavoite: kehittää myös jatkossa uusia lähestymistapoja, joiden avulla tuotteidemme ainesosien turvallisuus voidaan taata ilman tarvetta eläinkokeille. Lisätietoa suhtautumisestamme ja työstämme eläinvapaiden lähestymistapojen eteen täällä:  https://www.unilever.com/sustainable-living/what-matters-to-you/developing-alternative-approaches-to-animal-testing.html

Tuubeissa on käytetty vähintään 60 % biomuovimateriaalia, ja ne voi kierrättää muovijätteenä. Mahdolliset tuotelaatikot ovat kierrätettäviä ja kierrätysmateriaalista valmistettuja. 

Olemme sitoutuneet tekemään tuotteistamme jatkuvasti ympäristöystävällisempiä, ja osana tätä tavoitetta sekä suuvesipullomme että hammasharjamme on valmistettu kierrätetystä muovimateriaalista (PCR).

*Tarkista paikalliset kierrätysmahdollisuudet

Zendium on sitoutunut kehittämään parhaita mahdollisia tuotteita sinulle ja maapallolle. Kasvipohjaisten tuubimateriaalien käyttö ovat vasta alkua. Koostumuksemme vaahtoaa vähemmän, joten huuhtelu käy nopeammin ja säästää vettä. Lisätietoa suhtautumisestamme ja työstämme ympäristövaikutusten vähentämiseksi täällä: https://www.unilever.com/sustainable-living/reducing-environmental-impact/ 

Zendium FI