Zendium-hammastahnan ainesosat

KATSO, MISTÄ MEIDÄT ON TEHTY

AINESOSAMME

Suustasi löytyy valmiiksi mahtava luonnollinen puolustusjärjestelmä. Me vain tehostamme sitä. Ainesosamme on tarkkaan valittu tehostamaan suusi luontaista puolustuskykyä sen herkkää ekosysteemiä tukien ja kunnioittaen.

zendiumin prebioottiset hyödyt lisäävät hyviä bakteereja

PREBIOOTTISET HYÖDYT

parantavat suusi mikrobiomia

zendiumin luonnolliset entsyymit

100 % LUONNOLLISIA ENTSYYMEJÄ

suun luontaisen terveyden tukena

SLS-vapaa Zendium-hammastahna

SLS-VAPAA

Ei voimakasta vaahdotusainetta

AINESOSAMME

Tutustu tuotteidemme tarkkaan valittuihin ainesosiin, jotka auttavat suojelemaan suuta luonnollisesti.

 • Ainesosa

  Tehtävä

  Amyloglucosidase

  Amyloglukosidaasi on luonnollinen entsyymi, joka vahvistaa hyviä bakteereja suussasi. Osa entsyymijärjestelmää. 

  Colostrum

  Kolostrum* on proteiini, jota kehittyy ensimaidossa lehmän* poikimisen jälkeen. Sisältää ainutlaatuisia ainesosia, joita on myös luonnollisesti ihmisen syljessä, ja tukee suun luonnollista immuunijärjestelmää.

  Glucose Oxidase

  Glukoosioksidaasi on luonnollinen entsyymi, joka vahvistaa hyviä bakteereja suussasi. Osa entsyymijärjestelmää.

  Lactoferrin

  Laktoferriini* on proteiini, jota on lehmänmaidossa* ja luonnollisesti ihmisen syljessä. Vaikuttaa antibakteerisesti ja estää haitallisia bakteereja viihtymästä suussa poistamalla niiden rautavarastoja. Osa entsyymi- ja proteiinijärjestelmää.

  Lactoperoxidase

  Laktoperoksidaasi* on entsyymi, jota on luonnollisesti ihmisen syljessä ja jota saamme lehmänmaidosta*. Se vaikuttaa antibakteerisesti ja toimii yhdessä  kaliumtiosyanaatin kanssa vahvistaen hyviä bakteereja suussasi. Osa entsyymi- ja proteiinijärjestelmää.

  Lysozyme

  Lysotsyymi* on proteiini, jota on kananmunan valkuaisessa* ja luonnollisesti ihmisen syljessä. Vaikuttaa antibakteerisesti ja heikentää haitallisia bakteereja hajottamalla niiden puolustuksen. Osa entsyymi- ja proteiinijärjestelmää.

  Potassium Thiocyanate

  Potassiumtiosyanaatti vaikuttaa laktoperoksidaasijärjestelmässä vahvistaen hyviä bakteereja suussasi.

  Sodium Fluoride

  Natriumfluoridi auttaa vahvistamaan kiillettä, joka suojaa hampaitasi reikiintymiseltä. Käytämme 1 450 ppm natriumfluoridia aikuisten hammastahnoissamme ja 1 000 ppm lasten koostumuksessa – tämä on hammaslääkäreiden suosittelema määrä.

  Zinc Gluconate

  Sinkkiglukonaatti valmistetaan luonnollisista ainesosista, ja se auttaa suussasi olevia proteiineja ja entsyymejä vahvistamaan suusi mikrobiomia.

  *VAROITUS: SISÄLTÄÄ KANANMUNAA JA MAITOPROTEIINIA

  Miksi Zendium sisältää MAITO- ja MUNA-proteiineja?
  Zendiumin aktiivisten entsyymien ja proteiinien ainesosien on kliinisesti todistettu lisäävän suun hyvien bakteerien määrää. Käytämme luonnollisia lähteitä näille vaikuttaville ainesosille, ja joillekin sopivin lähde on kananmuna tai maito.

 • Ainesosa

  Tehtävä

  Carrageenan

  Tämä merilevästä saatava ainesosa auttaa tuomaan hammastahnaasi rakennetta: tahna pysyy kasassa tuubissa, mutta sen voi silti puristaa ulos.

  Citric Acid

  Tämä luontaisesti tärkkelyksestä tai sokereista saatava ainesosa tasapainottaa yhdessä natriumvetyfosfaatin kanssa hammastahnan pH-arvon tasolle, jolla vaikuttavat ainesosat toimivat mahdollisimman tehokkaasti.

  Disodium Phosphate

  Tasapainottaa yhdessä sitruunahapon kanssa hammastahnan pH-arvon tasolle, jolla vaikuttavat ainesosat toimivat mahdollisimman tehokkaasti.

  Glyceril

  Kasviöljyistä saatava glyseroli vangitsee hammastahnaan vettä ja auttaa sitomaan ainesosat yhteen.

  Hydrated Silica

  Hiekasta saatava luontainen kuorinta-aine, joka poistaa jäämiä, plakkia ja tahroja. Käyttämämme piidioksidityyppi auttaa tekemään Zendiumista hellävaraisen hammaskiilteelle.

  Sodium Benzoate

  Säilöntäaine, joka varmistaa hammastahnasi turvallisuuden estämällä mikro-organismien kasvua.

  Sorbitol

  Tätä ainesosaa saadaan maissin ja vehnän tapaisista viljoista. Se vangitsee hammastahnaan vettä ja auttaa sitomaan ainesosat yhteen.

  Steareth-31

  Vaahdotusaine. Hellävaraisempi ikenille ja poskien sisäpinnoille kuin normaalien hammastahnojen vaahdotusaineena käytettävä natriumlauryylisulfaatti (SLS).

  Water (Aqua)

  Muodostaa luonnollisen perustan Zendiumin tarkkaan valikoiduille ainesosille.

  Xanthan Gum

  Luonnollinen ainesosa, joka auttaa tuomaan hammastahnaasi rakennetta: tahna pysyy kasassa tuubissa, mutta sen voi silti puristaa ulos.

 • Ainesosa

  Tehtävä

  Aroma

  Useimpia hammastahnoja miedompi maku, joka soveltuu kaikkein herkimmillekin suille.

  Sodium Saccharin

  Makeutusaine, joka parantaa hammastahnojemme mietoa makua. 

KUN SUUSI TARVITSEE YLIMÄÄRÄISTÄ HUOLENPITOA

Tietyissä elämäntilanteissa suumme ovat tavallista haavoittuvaisempia. Zendium auttaa niissä kaikissa.

 • Lapsilla on kolme kertaa enemmän makusilmuja kuin aikuisilla, joten he ovat erityisen herkkiä vahvoille mauille ja SLS:n tapaisille voimakkaille vaahdotusaineille. Zendium ei sisällä SLS:ää, on hellävaraista kuin vesi ja maultaan mietoa, joten lapset harjaavat todennäköisemmin pidempään.

 • Monet naiset havaitsevat muutoksia makuaistissaan raskauden aikana ja jotkut kokevat metallista makua. Hormonimuutokset voivat myös tehdä raskaana olevista naisista haavoittuvaisempia ienongelmille tai suun haavaumille. Zendiumin on kliinisesti todistettu parantavan ienten terveyttä, ja se on maultaan useimpia hammastahnoja miedompi, joten se ei vääristä makuaistia.

 • Vanhentuessamme ikenemme kutistuvat ja syljentuotanto vähenee, jolloin ienongelmien, hammasmädän tai kuivan suun todennäköisyys kasvaa. Monet käyttävät myös lääkkeitä, jotka saattavat vähentää syljentuotantoa entisestään. Zendiumin on kliinisesti todistettu parantavan ienten terveyttä, eikä se sisällä suuta mahdollisesti kuivattavaa SLS-vaahdotusainetta.

 • Diabetes lisää iensairauksien riskiä, joten on hyvä valita ienten terveyteen keskittyvä hammastahna. 100 %:lla Zendiumilla hampaansa harjanneista oli terveemmät ikenet kolmen kuukauden jälkeen*.

  *Viittaa 109 henkilöä kattaneen ienterveystutkimuksen (Kiina 2019) tuloksiin 13 viikon jälkeen.


 • Aggressiiviset syöpähoidot voivat vahingoittaa suun pehmytkudoksia ja aiheuttaa niiden kipeytymistä. Lisäksi etenkin kemoterapia voi aiheuttaa suun kuivumista. Zendiumissa käytetään hellävaraista vaahdotusainetta, joka ei kuivata suuta liikaa, maistuu miedolta ja on neljä kertaa hellävaraisempi suulle kuin tavalliset SLS-pitoiset hammastahnat.

 • Tietyt lääkkeet voivat aiheuttaa haavaumia, huulten halkeilua tai ienten turvotusta. Lisäksi yli 400 eri lääkettä vähentää syljentuotantoa, jolloin suu kuivuu ja iensairauden tai hammasmädän riski kasvaa. Zendium on lempeä kipeälle suulle. Sen on myös klinisesti todistettu parantavan ienten terveyttä.

JATKA LUKEMISTA

zendium-tiede

Tiede Zendiumin takana

KATSO, MITEN SE TOIMII

zendium tavoite terve suu

Terveemmät suut. Terveemmät kehot.

TUTUSTU SIIHEN, MIKÄ MEITÄ MOTIVOI