Zendium-hammastahnan ainesosat

KATSO, MISTÄ MEIDÄT ON TEHTY

AINESOSAMME

Suustasi löytyy valmiiksi mahtava luonnollinen puolustusjärjestelmä. Me vain tehostamme sitä. Ainesosamme on tarkkaan valittu tehostamaan suusi luontaista puolustuskykyä sen herkkää ekosysteemiä tukien ja kunnioittaen.

zendiumin prebioottiset hyödyt lisäävät hyviä bakteereja

PREBIOOTTISET HYÖDYT

parantavat suusi mikrobiomia

zendiumin luonnolliset entsyymit

100 % LUONNOLLISIA ENTSYYMEJÄ

suun luontaisen terveyden tukena

SLS-vapaa Zendium-hammastahna

SLS-VAPAA

Ei voimakasta vaahdotusainetta

AINESOSAMME

Tutustu tuotteidemme tarkkaan valittuihin ainesosiin, jotka auttavat suojelemaan suuta luonnollisesti.

 • Ainesosa

  Tehtävä

  Amyloglukosidaasi

  Luonnollinen entsyymi, joka lisää hyvien bakteerien määrää suussasi.

  Ternimaito

  Lehmän ternimaito sisältää proteiinia, joka tukee suusi luonnollista immuunijärjestelmää.

  Glukoosioksidaasi

  Luonnollinen entsyymi, joka lisää hyvien bakteerien määrää suussasi.

  Laktoferriini

  Lehmänmaidossa esiintyvä proteiini, joka estää suusi haitallisten bakteerien lisääntymistä poistamalla niiden raudanlähteen.

  Laktoperoksidaasi

  Syljessä esiintyvä entsyymi, jota saamme lehmänmaidosta. Yhdessä kaliumtiosyanaatin kanssa se lisää hyvien bakteerien määrää suussasi.

  Lysotsyymi

  Kananmunan valkuaisissa esiintyvä proteiini, joka heikentää suusi haitallisia bakteereja hajottamalla niiden puolustusmekanismit.

  Kaliumtiosyanaatti

  Luontaisesti syljessä esiintyvä kaliumtiosyanaatti toimii yhdessä laktoperoksidaasin kanssa ja auttaa lisäämään suussa olevia hyviä bakteereja ja vähentämään haitallisia.

  Natriumfluoridi

  Auttaa vahvistamaan hammaskiillettä, joka suojaa hampaitasi reikiintymiseltä. Aikuisten hammastahnoissamme on 1 450 ppm natriumfluoridia ja lasten koostumuksessa 500 ppm – hammaslääkärien suosittelemat määrät.

  Sinkkiglukonaatti

  Luonnollisista ainesosista saatava aine, joka auttaa suusi proteiineja ja entsyymejä tehostamaan suusi mikrobiomia.

 • Ainesosa

  Tehtävä

  Karrageeni

  Tämä merilevästä saatava ainesosa auttaa tuomaan hammastahnaasi rakennetta: tahna pysyy kasassa tuubissa, mutta sen voi silti puristaa ulos.

  Sitruunahappo

  Tämä luontaisesti tärkkelyksestä tai sokereista saatava ainesosa tasapainottaa yhdessä natriumvetyfosfaatin kanssa hammastahnan pH-arvon tasolle, jolla vaikuttavat ainesosat toimivat mahdollisimman tehokkaasti.

  Natriumvetyfosfaatti

  Tasapainottaa yhdessä sitruunahapon kanssa hammastahnan pH-arvon tasolle, jolla vaikuttavat ainesosat toimivat mahdollisimman tehokkaasti.

  Glyseroli

  Kasviöljyistä saatava glyseroli vangitsee hammastahnaan vettä ja auttaa sitomaan ainesosat yhteen.

  Hydratoitu piidioksidi

  Hiekasta saatava luontainen kuorinta-aine, joka poistaa jäämiä, plakkia ja tahroja. Käyttämämme piidioksidityyppi auttaa tekemään Zendiumista hellävaraisen hammaskiilteelle.

  Natriumbentsoaatti

  Säilöntäaine, joka varmistaa hammastahnasi turvallisuuden estämällä mikro-organismien kasvua.

  Sorbitoli

  Tätä ainesosaa saadaan maissin ja vehnän tapaisista viljoista. Se vangitsee hammastahnaan vettä ja auttaa sitomaan ainesosat yhteen.

  Steareth-30

  Vaahdotusaine. Hellävaraisempi ikenille ja poskien sisäpinnoille kuin normaalien hammastahnojen vaahdotusaineena käytettävä natriumlauryylisulfaatti (SLS).

  Vesi (aqua)

  Muodostaa luonnollisen perustan Zendiumin tarkkaan valikoiduille ainesosille.

  Ksantaanikumi

  Luonnollinen ainesosa, joka auttaa tuomaan hammastahnaasi rakennetta: tahna pysyy kasassa tuubissa, mutta sen voi silti puristaa ulos.

 • Ainesosa

  Tehtävä

  Aromi

  Useimpia hammastahnoja miedompi maku, joka soveltuu kaikkein herkimmillekin suille.

  Natriumsakariini

  Makeutusaine, joka parantaa hammastahnojemme mietoa makua. 

  Cl77891

  Luonnonmineraaleista saatava ainesosa, joka auttaa pitämään hammastahnasi valkoisen näköisenä.

KUN SUUSI TARVITSEE YLIMÄÄRÄISTÄ HUOLENPITOA

Tietyissä elämäntilanteissa suumme ovat tavallista haavoittuvaisempia. Zendium auttaa niissä kaikissa.

 • Lapsilla on kolme kertaa enemmän makusilmuja kuin aikuisilla, joten he ovat erityisen herkkiä vahvoille mauille ja SLS:n tapaisille voimakkaille vaahdotusaineille. Zendium ei sisällä SLS:ää, on hellävaraista kuin vesi ja maultaan mietoa, joten lapset harjaavat todennäköisemmin pidempään.

 • Monet naiset havaitsevat muutoksia makuaistissaan raskauden aikana ja jotkut kokevat metallista makua. Hormonimuutokset voivat myös tehdä raskaana olevista naisista haavoittuvaisempia ienongelmille tai suun haavaumille. Zendiumin on kliinisesti todistettu parantavan ienten terveyttä, ja se on maultaan useimpia hammastahnoja miedompi, joten se ei vääristä makuaistia.

 • Vanhentuessamme ikenemme kutistuvat ja syljentuotanto vähenee, jolloin ienongelmien, hammasmädän tai kuivan suun todennäköisyys kasvaa. Monet käyttävät myös lääkkeitä, jotka saattavat vähentää syljentuotantoa entisestään. Zendiumin on kliinisesti todistettu parantavan ienten terveyttä, eikä se sisällä suuta mahdollisesti kuivattavaa SLS-vaahdotusainetta.

 • Diabetes lisää iensairauksien riskiä, joten on hyvä valita ienten terveyteen keskittyvä hammastahna. 100 %:lla Zendiumilla hampaansa harjanneista oli terveemmät ikenet kolmen kuukauden jälkeen*.

  *Viittaa 109 henkilöä kattaneen ienterveystutkimuksen (Kiina 2019) tuloksiin 13 viikon jälkeen.


 • Aggressiiviset syöpähoidot voivat vahingoittaa suun pehmytkudoksia ja aiheuttaa niiden kipeytymistä. Lisäksi etenkin kemoterapia voi aiheuttaa suun kuivumista. Zendiumissa käytetään hellävaraista vaahdotusainetta, joka ei kuivata suuta liikaa, maistuu miedolta ja on neljä kertaa hellävaraisempi suulle kuin tavalliset SLS-pitoiset hammastahnat.

  Lue syöpäpotilastyöstämme

 • Tietyt lääkkeet voivat aiheuttaa haavaumia, huulten halkeilua tai ienten turvotusta. Lisäksi yli 400 eri lääkettä vähentää syljentuotantoa, jolloin suu kuivuu ja iensairauden tai hammasmädän riski kasvaa. Zendium on lempeä kipeälle suulle. Se maistuu miedolta ja on neljä kertaa hellävaraisempi suulle kuin tavalliset SLS-pitoiset hammastahnat. Sen on myös klinisesti todistettu parantavan ienten terveyttä.

JATKA LUKEMISTA

zendium tiede

Tiede Zendiumin takana

KATSO, MITEN SE TOIMII

zendium tavoite terve suu

Terveemmät suut. Terveemmät kehot.

TUTUSTU SIIHEN, MIKÄ MEITÄ MOTIVOI